2016 Saç Renkleri

tarafından
119
2016 Saç Renkleri

Saç rengi değiştirilirken önemli olan cilt tonunuza uygun olan renkleri tercih etmenizdir. Birçok saç rengi ve o renklerin tonları vardır. Bu tonları ne kadar değişirse saçın bakımı da o derece zorlaşır. Renkler değişikliğini ne kadar fazla yaparsanız, saçın sağlığı o kadar bozulur. Saçta yanmalar ve incelmeler olabilir, saç sağlığını bozabilirsiniz.

Saç Rengi Önerileri

Açık bir cilt tonuna sahip kişilere sarı renk oldukça yakışmaktadır. Saç renkleri deniz ve havuz nedeniyle yaz aylarında yıpranır ve renkleri solar. Bunun için özel bakımlar gerekmektedir. Deniz suyu aynı zamanda saç renginin açılmasına da yardımcı olur. Saça ombre yaptırmakta oldukça yakışan bir işlemdir. Ombre uygulaması, saçın uçlarına doğru saç renginin açılmasıdır. Ve saç renginin kırılıp daha yumuşak bir hal almasını sağlar. Röfle yaptırmak saçı oldukça yoran bir işlemdir. Aynı zamanda yaşı daha fazla gösterir. Saçın üzerine, saç dibinden aşağıya kadar sarı atılma işlemidir. Saç rengini değiştirirken bitkisel boyalar yıpranmayı azaltır. Bu nedenle bitkisel boya kullanmanız önerilir. Aynı zamanda siyahtan sarıya dönerken oldukça dikkat edilmesi gerekilmektedir. Yanma riski vardır. Birdenbire platin sarısı olması oldukça zararlıdır. 7-8 ton açılır. Daha sonraki günlerde istenilen renge dönülmelidir.

Belli saç renkleri ve tonlarının bakımı diğerlerine göre daha zordur. Bunlardan bazıları bakır kızıl ve gridir. Gri saç bu sezon oldukça fazla tercih edilen saç renkleri arasındadır. Ancak bakımı oldukça zordur. Çünkü oldukça hızlı akan bir renktir. Kızıl bakır da aynı şekilde zorluklara sahip bir saç rengidir. Mutlaka cila yapılması gerekmektedir. Üst üste işlem uygulatmak saçları fazlasıyla yıpranmasına sebep olabilir. Uygulanan işlemler de hangi ürünlerin kullanıldığına dikkat edilmesi gerekmektedir. Boya bazen alerjik reaksiyon gösterebilir. Saç boyattıktan sonra herhangi bir yanma ya da kaşınma hissi olursa hemen doktora başvurmalısınız.

2016 yılının bir diğer sevilen saç rengi de küllü renklerdir. Eğer kumral veya sarı saç tonları hoşunuza gidiyorsa kesinlikle küllü kumral ve küllü sarı saç renklerine göz atmanızı öneririm. Saç renkleri ile ilgili daha fazla bilgi ve öneriye ihtiyacınız varsa http://www.sonsacmodelleri.com/sac-renkleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

pastel-saç-renkleri-600x400

pastel ombre saç rengi

Neon turuncu saç rengi

Neon turuncu saç rengi