2018 Yılının Popüler Kripto Paraları

tarafından
201
2018 Yılının Popüler Kripto Paraları

Kripto paralar son zamanlarda oldukça fazla konuşulmakta ve kullanılmaktadır. Özellikle bu borsanın artması ve birçok kişinin oldukça fazla paralar kazanması ile birçok kişi bu kripto paralara yatırım yapmaya başlamıştır. Birçok kripto para bulunmaktadır. Para borsası gibi artışlar ve düşüşler meydana gelmektedir. İnsanlar bu borsayı ve bilgilerini kullanarak yatırım yapmakta ve oldukça fazla para kazanabilmektedir.

Kripto paralardan en çok kullanılan ve duyulanı Bitcoin olmaktadır. En çok yükselene ve zirveyi taşıyan kripto paradır. Birçok kişi bu para birimi ile zengin olmuş ve oldukça paralar kazanmıştır. İlk çıktığı zamanlarda oldukça düşük fiyatlardan alınmaktaydı. Sonrasında ise 20000 dolar seviyelerine kadar artışı gözlemlenmiştir. Bu para biriminden sonra ise Ethereum gelmektedir. En çok kullanılan ve tercih edilen ikinci kripto para birimidir. Bu para birimi ile de odlukça kazançlar sağlayan kişiler bulunmaktadır. Sanal paralarda üçüncü sırada ise Ripple bulunmaktadır. Adı pek duyulmasa da bu iş ile ilgilenen kişiler bu para birimini sürekli duymaktadır. İlk beş kripto paralar şu şekilde olmaktadır;

  1. Bitcoin
  2. Ethereum
  3. Ripple
  4. Bitcoin Cash
  5. Litecoin

Sanal borsalar yani kripto paralar özellikle Bitcoin’in artması ile oldukça hareketlendi ve birçok para birimi piyasaya sürüldü. Böylelikle birçok kişi bu borsaya adım atarak canlanmasını sağladı. Onlarca sanal para bulunmaktadır. Her biri sürekli artışlar ve düşüşler yaşamaktadır.