2016 Erkek Bot Modelleri

tarafından
447
2016 Erkek Bot Modelleri

Her yıl değişen moda sayesinde bu kış için de yeni bot modelleri vitrinlerde görülmeye başladı. Erkek bot modelleri oldukça geniş seçenek imkânı sunuyor. Her zevke ve yaşa göre farklı tasarımlar bulunuyor.

Geçe sene gençlerin de çoğunlukla tercih ettiği uzun bot modelleri, bu sene yerini daha klasik ve kısa modellere bıraktı. Deri botlarda yapılan yeniliklerden biri olarak, hem spor hem klasik görünümlü olan bot modelleri daha çok beğeniliyor. Yüksek tabanlı botlar da yine ilgi gören modeller arasında yer alıyor. Süet bot modelleri ise daha çok takım elbiseler için tamamlayıcı modeller oluyor.

Uzun bot modelleriyle birlikte botların kullanımı da değişti. Uzun bot modelleri pantolon paçalarının içinde kalacak şekilde kullanılıyordu. Kısa bot modellerinde ise, paça boyu botun boyuna eş tutulacak şekilde kısaltılıyor. Böylece daha hoş bir görünüm oluşturulabilirken aynı zamanda karlı, yağmurlu havalarda paçaların ıslanması önlenebiliyor.

Erkek Bot Modellerinde Renk

Bot modellerinde renk seçenekleri aslında bellidir. Erkek bot modellerinde siyah en sık tercih edilen renktir. Deri botlarda kahverengi tonları daha ön planda duruyor. Klasik botlar için sarının koyu tonları da sık tercih edilen renklerden. Diğer renkler ise spor modellerde detaylar için kullanılıyor. Ancak genel olarak tercih edilen renk elbette siyah.

Erkek bot modellerini görmek, model ve fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için http://www.cabani.com.tr/erkek-bot-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz.