2022 Yılında Yeni Çıkan Köpek Mamaları İncelemesi

tarafından
59
2022 Yılında Yeni Çıkan Köpek Mamaları İncelemesi

Köpek mamaları konusunda her geçen gün piyasaya farklı ürünler servis edilmektedir. Köpek maması konusunda her bir evcil hayvan sahibinin geniş seçim aralığı bulunmaktadır. Ancak bu aşamada doğru ve kaliteli beslenmenin önemsenmesi gerektiği ve bu doğrultuda köpek maması dair seçimlerin yapılmasının önemli olduğu her zaman vurgulanmaktadır.

Köpeklerin düzenli veteriner kontrollerinin yapılması kadar beslenme konusunda tercih edilecek olan mama türlerinin de oldukça önemli olduğu her zaman dikkate alınması gereken konular arasında yer almalıdır.

ProPlan Köpek Maması

ProPlan, kedi ve köpeklere dair mama seçeneklerine dair oldukça kapsamlı bir halde bulunmaktadır. ProPlan köpek maması konusunda da farklı alternatifler bulunmakta olup, bu alternatiflerin her biri tercih edilebilecek biçimde kendini göstermektedir.

2022 yılı içerisinde de bu ürünlerin son derecede etkin bir halde bulunduğu görülebilmektedir. ProPlan da yeni mama ürünlerini piyasaya sürmekte olup, her tür köpeğe özgü olan mamalara dair çeşitliliğini arttırma konusunda devreye girmesiyle ön planda yer almaktadır.

Mystic Yavru Köpek Maması

Yavru köpekler için kullanıma uygun olarak öne çıkan Mystic, köpeklerin gelişimlerini tamamlaması açısından son derecede önemli bir yer tutmaktadır. Özel formülü sayesinde 12 aylık köpeklere kadar her bir tür evcil hayvanın kullanımına uygundur. Öte yandan köpek maması fiyatları açısından da oldukça uygun olarak tabir edilmektedir.

Mera Pure Sensivite Köpek Maması

En fazla tüketilen köpek maması olan Mera Pure Sensivite, köpeğin sağlığını düşünecek kadar kaliteli ve doğal ürünleri içermektedir. Aynı zamanda da diğer markalarla kıyaslandığında daha uygun fiyatlarla satın alınması söz konusudur. Aynı zamanda da bir diğer versiyonu olarak yavru köpeklere özel ürünleri de bulunmaktadır.

Acana Wild Prairie Köpek Maması

En iyi köpek maması markaları ve çeşitleri arasında Acana, önemli bir yer tutmaktadır. Kaliteli protein unsurlarını içeren farklı kuru mama seçeneklerini sağlamasıyla beraber, köpeklerin de ilgisini çekecek lezzetleri içerisinde barındırmaktadır. Öte yandan bu marka bünyesinde köpeklerin sağlık sorunlarına özgü olan ürünleri görebilmek de mümkün olarak değerlendirilmektedir.

Hill’s Urinary Care Köpek Maması

Hill’s bünyesinde farklı yaş gruplarına dair farklı mama çeşitleri bulunmaktadır. Köpeklerin besin ihtiyaçlarını karşılayan bu mamalar, etkin besin değerlerine sahiptir. Kilo denetimi, eklem sağlığının dışında deri ve tüy sağlığı gibi durumlarda önemli bir yer tutmaktadır. Öte yandan enerjik ve zinde bir görünümü sürdürmelerinde de etkilidir.

Royal Canin Puppy Maxi Köpek Maması

Köpeklerin fazlasıyla ilgisini çeken ve damak zevklerine uygun olarak adlandırılan bu mama doğrultusunda evcil hayvanları bulunanların rahatlıkla tercih edebilmeleri muhtemeldir. Köpeklerin cinsine, ebatlarına, yaşına ve sağlık problemlerine bağlı olarak farklı ürünlerinin olduğu her zaman görülebilen bir konu olduğundan dolayı fazlasıyla rağbet edilen bir marka olarak değerlendirilmektedir.