En İyi Oyuncu Mouse Seçimi

tarafından
292
En İyi Oyuncu Mouse Seçimi

Oyuncuların ekipmanları diğer bilgisayar ekipmanlara göre fiyat konusunda biraz pahalı olsalar da gerçekten hem havalı hem de fonksiyonel bakımdan çok işlevseller. Piyasada artık 30 – 40 TL’ye bile oyun mouse satılmakta ancak bir süre sonra mouse resmen kendini imha eder gibi bozulmakta. Bozulmasa bile işlevsellik açısından geride.

Sadece bir kere oyun mouse almak isteyenler için marka konusunda önerebileceklerimiz Razer, Epic Gear, Cybord veya Roccat gibi markalara bakmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır. Bu markalar altında hangi ürünleri seçebiliriz bakalım. Ancak detaylı anlatıma geçmeden önce şunu belirtmek isterim en iyi mouse elinizi tam kavrayandır. Kavrama konusunu dikkat ediniz çünkü ne kadar işlevsel de olsa kavramadıktan sonra hızlı hareket edemezsiniz.

En iyi Oyuncu Mouseları Nelerdir?

Razer Imperator

4G Dual Sensör sahip, narin ve zarif diğer oyuncu fareleri gibi kaba durmayan bir mouse. 7 adet programlanabilir Hyperesponse ve yanda bulunan düğmeleri ayarlanabilir yani kullanıcılarına özelleştirmeler sunmakta. Kablolu veya kablosuz seçenekleri bulunmakta. Türkiye’de ki fiyatı ise 69,99€.

3 adet farklı boyutları sahip 123 mm / 4.85” uzunluk x 70 mm / 2.76” genişlik x 43 mm / 1.69” yükseklik ve ağırlığı ise 139 gram ve 6400 dpi kare hızına sahiptir.

Epic Gear Meduza

Optik ve lazer alıcı içermesi ve tek tek ya da ikisi bir kullanmak mümkündür. Oyunlarla kendini bütünleştiren bir mouse, 5 farklı LED aydınlatması ile kullanıcının gözünü kamaştırmakta. Ayrıca lazerde kullandığınızda 6000 DPİ optikte ise 3200 DPİ görmeniz mümkün. Türkiye satış fiyatı ise 75€, kendi sitesinde ise 79,99€.

6 adet programlama mevcut ve üzerinde 7 adet aktif kullanılabilir tuş kombinasyonları mevcuttur. USB ucu altın kaplamadan yapılmış ve iletkenliğini 3 katına çıkarmakta.

Cyborg R.A.T 9

Havalı ve en iyisini arayanlara tek ve tek önerebileceğimiz mouse’tur. En düşük 25dpi’dan 6400dpi’a kadar hassasiyet sunabilen bu canavar 50G ivme kazanabiliyor. Windows’un yanı sıra, Mac için de uyumlu olan R.A.T. 9’un da altın kaplama USB ucu mevcut. Oyun sırasında 9 saat şarjını saklayabilen fare, oyun dışı 4 gün boyunca aktif kalabiliyor. Türkiye’de ki satış fiyatı 119€.